Kittendagen Stichting ROZE  

EINDHOVEN – Op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus draait alles om kittens bij Stichting ROZE in Eindhoven. Iedereen die op zoek is naar één of meerdere kittens, is op afspraak welkom tussen 14.00 en 20.00 uur, aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven.  Tijdens de kittendagen krijgen potentiële nieuwe eigenaren de kans om kennis te maken met de kittens en vragen te stellen over de adoptieprocedure.  

“Ook dit jaar is het dierenopvangcentrum in korte tijd weer volgestroomd met kittens,” vertelt beheerder Alma van Dorenmalen. “Stuk voor stuk verdienen ze een goed thuis. Sowieso is het niet goed voor een dier om lang in een opvangcentrum te verblijven. Daardoor komen ze te kort aan een optimale socialisatie en is het voor velen ook een stressvolle situatie. Wij willen de dieren snel, een goede nieuwe start geven, wat hun algemene welzijn en gezondheid zal bevorderen.” Redenen genoeg voor Stichting ROZE om de deuren te openen volgende week dinsdag en woensdag!  Aanmelden is een voorwaarde om kennis te maken, zodat de drukte gereguleerd kan worden en de dieren in bescherming worden genomen tegen overprikkeling. Om dezelfde reden kan men met maximaal 2 personen per huishouden langskomen, met maximaal 1 kind. Aanmelden kan uitsluitend via de website www.rozeindhoven.nl/kittendagen-2023/ 

Naast kittens verblijven ook oudere katten in de opvang, ook zij zoeken nog een fijne woonomgeving. Benieuwd? De katten en kittens zijn alvast te bewonderen via www.rozeindhoven.nl. Nog niet alle kittens staan op de website, omdat het er helaas zo ontzettend veel zijn.