Veel aanmeldingen uit binnen- en buitenland voor de HacCulCup

REGIO – Over enkele weken beginnen de voorronden van de internationale lachwedstrijd die Hac Weekblad samen met Wauwie VOF uit Soerendonk organiseert, de HacCulCup.
Er zijn inmiddels al een heleboel aanmeldingen gekomen van mensen die graag willen laten zien dat ze de leukste, de grappigste zijn. Het betreft zowel Nederlanders, als Belgen. Sommige komen van ver weg en er zitten er ook bij die hier uit onze buurt komen. Er zitten comedians bij en tonpraters, grappenmakers, kletsers en allerlei ander pluimage. Het enige dat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal het publiek willen laten lachen. En dat lukt. Het beloven hele leuke avonden te worden. De voorronden zijn “entree bepaal jezelf” en een kaartje voor de grote finale kost slechts €15,- (Bestel alvast je kaartje voor de finale: https://www.ticketkantoor.nl/shop/hacculcup2023)

Kom kijken in september bij de voorronden en bepaal mee wie er doorgaat naar de finale op 14 oktober. De voorronden zijn op dinsdag 12 september in Pelt op dinsdag 19 september in Maarheeze en op woensdag 27 september in Budel Zet in je agenda en kom kijken, want het beloven stuk voor stuk hele leuke avonden te worden.