Vernieuwde toonzaal Tegelhandel Kwanten 

PELT – Het team van Tegelhandel Kwanten heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. De toonzaal aan de Lieven Gevaertlaan in Pelt werd namelijk voorzien van talloze nieuwigheden en is weer helemaal up to date met de nieuwste trends. In de showroom van ruim 1200 vierkante meter biedt Tegelhandel Kwanten een ruim assortiment tegels aan. Voor iedere stijl, voor ieders budget en voor ieder project, zowel binnen- als buitenshuis. Daarnaast is er een breed gamma aan parket, vinyl, laminaat en natuursteen. 

Nu het bouwverlof achter de rug is, kan je bij Tegelhandel Kwanten opnieuw terecht voor de laatste trends in vloer- en wandtegels door de vele nieuwigheden die in de toonzaal geplaatst werden. Bezoekers krijgen meteen een goede indruk van het ruime assortiment en de vele mogelijkheden. Tegelhandel Kwanten is al ruim 60 jaar dé specialist in vloer- en wandtegels. Het ruime aanbod, de deskundigheid van de medewerkers en de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding maakt van Tegelhandel Kwanten een ideale partner voor uw project. Al uw wensen en ideeën worden besproken en samen wordt er gezocht naar de juiste keuze. 

Behalve tegels is er ook een ruime keuze aan parket en laminaat. Parket zorgt meteen voor een warm en knus gevoel, en heeft u liever een onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is laminaat zeker een goede optie. Vinyl heeft de laatste jaren ook zeker aan populariteit gewonnen. Deze variant is vochtwerend, geluiddempend en voelt warmer aan. Bovendien is vinyl ideaal voor renovatieklussen door hun minimumdikte. Hierdoor hoeft bestaande vloer niet altijd uitgebroken te worden. Geen breekwerk dus en toch een compleet nieuwe vloer! 

En ook voor een nieuw buitenterras of zwembad is iedereen hier aan het juiste adres. Tegelhandel Kwanten heeft een gevarieerd aanbod zwembadboorden uit keramisch materiaal, maar ook boorden vervaardigd uit natuursteen met een antislip afwerking zijn verkrijgbaar. Dus geen risico op slippartijen! Ook voor een nieuw terras zijn er volop mogelijkheden. Er zijn diverse stijlen beschikbaar, voor ieders budget. En niet enkel voor de aankoop, maar eveneens voor de plaatsing en afwerking kunt u beroep doen op Tegelhandel Kwanten. De combinatie terras en zwembad is eveneens perfect mogelijk, aangezien er uit bijna alle terrastegels zwembadboorden kunnen worden gemaakt. 

Tegelhandel Kwanten heeft diverse producten op voorraad, die vrijwel onmiddellijk geleverd worden. Ook hier is ruime keuze voor ieders budget. Bovendien zijn leveringen in de regio gratis. Voor de doe-het-zelvers zijn in het magazijn trouwens alle materialen en onderhoudsproducten aanwezig om zelf aan de slag te gaan. En uiteraard staat het Kwantenteam u graag bij met passend advies. 

Wilt u graag op de hoogte blijven over Tegelhandel Kwanten? Vergeet dan zeker niet de Facebook- en Instagram pagina te ‘liken’. Zo mist u niets van de laatste nieuwtjes, acties en promo’s! Of bezoek de vernieuwde website met sfeerfoto’s en inspiratie voor uw project binnen- of buitenshuis! 

Tegelhandel Kwanten is gelegen aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Pelt. De showroom is op maandag geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig maar wel aangeraden. Zo kan het team namelijk de nodige tijd voor u inplannen. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 0032 11 340110 of via info@kwanten.be.