Zomerfeest Budelse senioren

BUDEL – Komende zaterdag, 19 augustus, staat er een grote feesttent achter de Wielerbaan in Budel. De Budelse senioren kunnen daar genieten van een dag vol muziek, vertier, lekker eten en drinken. In de gezellige grote feesttent worden de gasten verwelkomd door de vrolijke klanken van muziekkapel Zum Grünen Kranz. Het muzikale einde van de dag is in handen van het welbekende dansorkest ‘t Orkestje. Tussen die optredens door kan men ook luisteren naar de heren van We MeLe die garant staan voor bekende Nederlandse hits en er is nog een optreden van de Budelse zangeres Carlijn Nabben. Veel muzikale afwisseling en ruim baan voor de danslustigen die plaats genoeg hebben op de royale dansvloer. Het thema “recht van de plank” garandeert ook nu weer uitbundig bourgondische gedekte tafels die voorzien zijn van allerhande lekkere hapjes. Er kan ook daadwerkelijk van een plank gegeten worden. Aan alles is gedacht, het belooft een heerlijke dag te worden!