End of Summer 2023 bij TV Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – TV Dorplein organiseert de 11e editie van dé Mannen van Budel End of Summer tennistoernooi op (wellicht woensdag 23), donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus. Een tennistoernooi voor dames en herendubbels, met in de 8/9 of C+30/5/NG ook gemengd dubbel, met een minimumleeftijd van 16 jaar. 

Dit drie of vierdaagse dames- en heren dubbel toernooi waarbij prestatie, sportiviteit en een ongedwongen sfeer de voornaamste troeven zijn, organiseren ze voor allen die wel een toernooitje willen spelen maar eenvoudigweg geen hele week meer vrij kunnen en/of willen maken in hun agenda. Een korte tijdsspanne waarin de deelnemers minimaal 2 van de mogelijk 4 dagen beschikbaar moeten zijn, 3 wedstrijden van 2 sets spelen en, hopelijk, zaterdagnamiddag de 26e met een goed gevoel huiswaarts keren. Daarbij komt, als bijkomend voordeel, dat de deelnemers aan tenniscompetities in het najaar dit als voorbereiding kunnen gebruiken zodat ze goed voorbereid de baan op gaan bij de start van deze competitie.

De organisatie heeft er voor gekozen om de deelnemers in 3 klassen onder te verdelen, te weten klasse 1 met sterkte 5/6, voor België is dat respectievelijk C+15 t/m C+15/5 en C+30, klasse 2 met sterkte 7/8, voor België C+30/1 t/m C+30/4. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in te schrijven in de klasse 8/9, voor België C+30/5 en/of NG. In deze 8/9 klasse willen ze geïnteresseerden de kans geven om ook deel te nemen op hun recreatieve niveau zodat je niet kansloos een wedstrijd ingaat tegen meer ervaren en hoger geklasseerde tennissers. In tegenstelling tot de beide andere klassen mag je hier als dames, heren of gemengd dubbel inschrijven.

Ze starten woensdag of donderdag (afhankelijk van het aantal deelnemende dubbels) om 18.30 uur en eindigen zaterdagmiddag omstreeks 17.00 uur. U hebt dan de zondag nog om uit te rusten en met frisse moed op de maandagochtend weer richting werkplek te verkassen. Mocht tenminste het laatste beetje energie dat u nog hebt, niet op gaan aan een bezoek aan de Budelse kermis die traditiegetrouw dat weekend ook start. 

U bent nieuwsgierig geworden en heeft wellicht interesse om deze 3 dagen (weer) in Dorplein door te brengen? Op www.toernooi.nl (zoekterm TV Dorplein) is meer info te vinden of stel je vragen middels een berichtje aan info@tvdorplein.nl. Reageer wel voor 19 augustus als je interesse hebt want de inschrijvingstermijn verloopt dan. TV Dorplein verwelkomt iedereen graag op misschien 23, maar zeker op 24, 25 en 26 augustus in Dorplein voor een compact, sportief, gezellig en hopelijk zonnig tennisevenement.