Wijziging locatie activiteiten KVW Budel

CRANENDONCK – Wegens onderhoud van de huidige locatie zullen de activiteiten van KVW Budel, Gastel, Schoot en Dorplein plaatsvinden op het terrein van het Bravo College.

Dit is de Spektakeldag op zondag 20 augustus en de Veldsink-Van Hunsel en Govers avondwandelvierdaagse die start op 22 augustus en eindigt op vrijdagavond 25 augustus. 

De wandelvierdaagse eindigt op vrijdagavond rond 19.30 uur bij zorgcentrum Mariënburght waarna we in een stoet naar het Bravo College wandelen (via Cranendoncklaan, Nieuwstraat, Markt, Capucijnerplein, Keizer Ottostraat, Pepijn van Herstalstraat). Daar vindt de medaille-uitreiking plaats en is er nog tijd voor een feestje. Lars Piron gaat dan samen met DJ Nori zorgen voor het nodige entertainment. Iedereen is welkom!

Archieffoto KVW