21ste editie Wereldfeest Ondersteboven in Pelt 

PELT – Wereldfeest Ondersteboven vindt dit jaar plaats op zondag 3 september. De aanvang is om 13.00 uur en de toegang is gratis. Locatie is zoals steeds de domeinen van Dommelhof in Pelt. Deze 21ste editie biedt weer het soort optredens en workshops dat ons publiek waardeert. Dat blijkt elk jaar weer door de mooie opkomst en het enthousiasme waarmee ons feest beleefd wordt.

Naar goede gewoonte kan er lekker gedanst worden op wereldmuziek. DJ’s Stanley Livingstone en Global Wax openen het gebeuren en zorgen ook voor de afsluitende muziekjes. Op het podium weerklinken Afrikaanse klanken met “Forest African Dance” en eigenzinnige salsa met “Tomi y su Timbalight”. Daarnaast zijn er ook weer meerdere workshops voor jong én oud, waaronder de alomtegenwoordige djembé, Afrikaanse dans en salsa dansen. Ook wie niet zo muzikaal is aangelegd vindt zijn/haar gading in de workshops capoeira en speciaal voor de kleintjes het steeds populaire circustechnieken. 

Vervolg van de voorpagina

Doorlopend zijn er meerdere activiteiten. Zo kunnen de kinderen hun hart verder ophalen met creatief knutselen en pottenbakken. Of gewoon leuk hun gezicht laten grimeren, een hennatattoo laten zetten of kraaltjes laten invlechten in de haren. Tijdens al dat leuks kan de innerlijke mens versterkt worden met lekkere maaltijden uit de wereldkeuken en uitdrogen zal zeker niet gebeuren met een uitgebreide drankkaart én een cocktailbar! Natuurlijk ontbreken ook de infostands niet. Zoals elk jaar geven we organisaties die begaan zijn met de Noord-Zuid problematiek de gelegenheid zich voor te stellen. Mondiaal bewustzijn is immers één van onze streefdoelen. Meer info: www.ondersteboven.net

Zet het alvast in je agenda! 

Archieffoto