De Valk- sv Budel 4-2

BUDEL – Op maandag 7 augustus is de selectie van sv Budel gestart met de voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Afgelopen zondag stond de eerste oefenwedstrijd al op het programma, tegen de Valk uit Valkenswaard. Op het kunstgrasveld van de Valk, dat een klasse hoger speelt, was Budel in de 1e helft  zeker gelijkwaardig aan de tegenstander. Budel kwam zelfs op een 0-2 voorsprong, door doelpunten van nieuwkomer Luc Nouwen en Cody van Rooij. Net voor rust kreeg de Valk een penalty, en stond het met rust 1-2. Na rust was de Valk de betere ploeg, en scoorde nog 3 keer. Eindstand 4-2 . Al met al een goede oefenwedstrijd, en komende zondag staat de volgende oefenwedstrijd alweer op het programma, tegenstander is dan ELI uit Lieshout. Inmiddels is het competitie programma ook bekend. Op zondag 24 september begint Budel 1 met een thuiswedstrijd tegen Schinveld 1. Budel 2 opent de competitie met een thuiswedstrijd tegen Weltania 2.

Zondag 1 oktober spelen beide teams hun eerste uitwedstrijd. Budel 1 gaat in zuid Limburg op bezoek bij Vaesrade 1, Budel 2 reist af naar de Ster 2 uit Stein.