Only Ladies-zelfverdedigingscursus

BUDEL – Meisjes en dames vanaf 10 jaar die zich weerbaarder willen kunnen opstellen, meer zelfvertrouwen willen uitstralen en tevens in staat willen zijn om met behulp van eenvoudige en doeltreffende zelfverdedigingstechnieken hun “vrouwtje” te staan, zijn vanaf 26 september van harte welkom bij de Only Ladies-zelfverdedigingscursus. Deze cursus wordt gegeven onder de verantwoordelijkheid van karateschool Yin Yang in Budel.   

“Deelneemsters worden getraind in eenvoudige maar doeltreffende zelfverdedigingstechnieken die in combinatie met een bewust gebruik van eigen stem, houding en uitstraling buitengewoon effectief zijn in situaties die als onveilig of zelfs als bedreigend kunnen worden ervaren”, aldus Anja Vercoelen die, naast een zwarte band in Kyokushin Karate, tevens gecertificeerd is als zelfverdediging instructeur. De cursus is dusdanig succesvol dat deze nu reeds voor de derde keer wordt georganiseerd.

Er wordt gedurende 3 maanden op wekelijkse basis getraind in een veilige en besloten omgeving die alleen toegankelijk is voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Uit ervaring van de afgelopen jaren blijkt dat zelfs de meest verlegen deelneemsters na 3 maanden een zelfbewuste en meer assertieve houding hebben ontwikkeld en meer ontspannen en zelfverzekerder door het leven gaan doordat ze hebben ervaren hoe effectief ze zijn met hetgeen ze in de cursus hebben aangeleerd. De nieuwe cursus gaat op 26 september van start en omdat er met een maximale groepsgrootte wordt gewerkt, is het verstandig om niet te lang te wachten met inschrijving. Aanmeldingen kunnen plaatsvinden op de site www.kyokusyinyang.nl waar ook meer informatie over de cursus is te vinden of door middel van het sturen van een mail aan kyokusyinyang@gmail.com ter attentie van Anja Vercoelen.