Sporten bij Zurrik Sportief 

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de Gymzaal Den Donck te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar, zorgt deze vereniging ervoor dat sporten met gezellig samenzijn voor iedereen toegankelijk is. De  contributie per kwartaal is €15 (jeugd), €22,50 (volw.1 uur)  of €28 (volw.1,5 uur). Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, badminton, sport & Spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij ons drie gratis proeflessen! 

Deze keer extra info over de kleuter-, kinder- jeugdgym en jeugdbasketbal. Kleutergym: dinsdag van 17.00-18.00 uur. Aapjes, acrobaten, stuntmannen en niet stil zitters? Dan is kleutergym echt iets voor jou!! 

Kindergym tot groep 4: dinsdag van 18.00-19.00 uur. In deze lessen staat plezier en ontdekken in een beweeglijke omgeving centraal. Dus, is je kind graag actief bezig en/of zit vol energie dan is de gymzaal echt de plek om te ontdekken. De kleuters worden op hun eigen manier uitgedaagd om te bewegen maar vooral ook spelenderwijs geprikkeld om hun grenzen in beweging te verleggen!

Jeugdsportief vanaf groep 4: donderdag van 18.00-19.00 uur. Duik in de wereld van sport met Jeugd Sportief, waar plezier voorop staat! Elke week is er een andere sport, denk aan trefbal, apenkooi, Multi bal en veel meer. 

Jeugdbasketbal van 10 tot 16 jaar: donderdag van 19.00-20.00 uur. Deze sport wordt, in samenwerking met de Basketbal Academie Limburg, op een laagdrempelige manier gegeven. Informatie bij: bertP@balimburg.nl

Voor meer informatie over alle sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com of Ineke Smits,inekesmits8@gmail.com 0683833897.