Uw vakantiefoto in HAC Weekblad

REGIO – De vakantieperiode…het moment bij uitstek om leuke uitstapjes te maken, op vakantie te gaan, een citytrip te maken of gewoon heerlijk in je eigen tuin te chillen met een goed boek. HAC Weekblad heeft de ‘vakantievibes’ ook te pakken! Natuurlijk blijft de krant in juli en augustus gewoon iedere week in de brievenbus vallen, maar de krant zal een extra zomers tintje hebben. Zo is er iedere week onze Zomerkalender en brengen we deze week onze tweede Puzzelbijlage van dit jaar uit. Want wat is er fijner dan in je vakantie lekker te puzzelen en ook nog eens kans te maken op mooie prijzen? 

Maar HAC Weekblad wil de zomer nog meer tot bij de lezers brengen en daarom volgende oproep: stuur je leukste vakantiefoto naar info@hacweekblad.eu en wij geven hem een plek in de krant. Of je nu op vakantie bent, een leuke uitstap maakt of gewoon geniet van het zonnetje in eigen tuin: alle foto’s zijn welkom! Heb je een HAC Weekblad bij de hand? Vergeet hem dan zeker niet mee op de foto te zetten! 

Foto About Time: Even alle kleuren van de regenboog zien.
#StephanBalkenhol #Vakantie