Wereldfeest Bocholt 

BOCHOLT – Kom op zondag 27 augustus naar het Nevenplein in Kaulille en proef er van verschillende culturen, doe mee met leuke workshops en steun vzw Samaritaan! Vzw Samaritan organiseert er namelijk van 11.00 uur tot 23.00 uur een Wereldfeest. Zowel de entree als deelname aan de activiteiten is gratis. Je kan er henna-tattoos laten zetten, kinderen kunnen de haren laten vlechten of zich laten schminken. Doe mee aan de workshop Afrikaanse dans of geniet van een ontspannende massage. De vrijwilligers van vzw Samaritaan zorgen dat bezoekers niets te kort komen op deze dag. Dj Kitanda zorgt deze dag voor de muzikale omlijsting. Natuurlijk zal een hapje en een drankje niet ontbreken. De opbrengst van deze dag gaat vzw Samaritan, dat  zich inzet voor het welzijn van Tanzaniaanse kinderen en vrouwen en diverse ontwikkelingsprojecten. Voor meer informatie over de vzw kan er gemaild worden naar samaritanvzw@yahoo.be