Maak kennis met Basisschool De Geluksvogel

HAMONT – Aan het Koleneind in Hamont is basisschool De Geluksvogel gelegen. Als ‘gezondheidsschool’ zet De Geluksvogel sterk in op de fysieke, de mentale en sociale gezondheid van alle kinderen en het schoolteam. Van 21 augustus tot en met 31 augustus is iedereen op werkdagen, van 9.00 uur tot 15.00 uur, van harte welkom om eens kennis te maken met deze school, de mogelijkheden en de visie. U krijgt meer informatie over de school en de werking, een rondleiding door de klaslokalen en studieruimtes en er is de mogelijkheid tot inschrijven. Een vrijblijvende afspraak maken kan via de website www.degeluksvogel.school (via ‘contact’). Of mail rechtstreeks naar directie@degeluksvogel.school en dan wordt er contact met u opgenomen. 

Basisschool De Geluksvogel behoort tot het GO! (Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap) en staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, ideologie enz… Iedereen is dus van harte welkom en wordt gerespecteerd als persoon met zijn/haar eigen instelling. De Geluksvogel is een ‘gezondheidsschool’ waar sterk wordt ingezet op de fysieke, de mentale en sociale gezondheid van alle kinderen en het schoolteam. De missie is dan ook duidelijk: 99% gelukkige kinderen en personeel. 

Basisschool De Geluksvogel streeft er ieder jaar naar om de educatieve mogelijkheden op de school te vergroten. Er wordt gebruikgemaakt van nieuwe Prowise-schoolborden in diverse klaslokalen, die tal van digitale mogelijkheden biedt om leren nog efficiënter en leuker te maken. Verder worden er doorheen het jaar tal van educatieve activiteiten en uitstappen georganiseerd, en wordt er regelmatig onderwijs gegeven in de buitenlucht. Dit alles kadert volledig in de visie van de school, namelijk het stimuleren van de fysieke, mentale en sociale gezondheid van de kinderen en het schoolteam. 

Basisschool De Geluksvogel is gelegen aan Koleneind 1 in Hamont. Neem zeker eens een kijkje op www.degeluksvogel.school waar ook een informatief filmpje over de school en visie terug te vinden is. Meer weten of een afspraak inplannen kan via directie@degeluksvogel.school Vergeet ook zeker niet de Facebookpagina (BS De Geluksvogel) en Instagram (bsdegeluksvogel) een duimpje omhoog te geven en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden.