Rommelmarkt Gastel

GASTEL – Op zondag 3 september organiseert de Ouderraad van OBS ’t Lange weer een grootse en gezellige rommelmarkt! De rommelmarkt vindt plaats van 09.15 tot 12.30 uur op het Cornelisplein. U kunt bij ons terecht voor een drankje met een verse wafel, een stukje muziek verzorgd door Blaaskapel Excelsior en natuurlijk zijn er heel veel artikelen te koop. Ook vindt er weer een veiling plaats onder leiding van een kundige veilingmeester.
Om de hoge bijkomende kosten wat te dekken, is er besloten om entree te heffen van € 2 per volwassene. De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan de leerlingen van OBS ‘t Lange. Op zaterdagmorgen 2 september worden er vanaf 08.30 uur spullen huis aan huis opgehaald in Gastel. Om de kosten van het restafval zo laag mogelijk te houden is het niet mogelijk om de volgende spullen aan te bieden: kussens, matrassen, witgoed, sanitair, (tuin)meubilair, (zwaar) beschadigde of niet-complete spullen. Bent u woonachtig in de gemeente Cranendonck en heeft u nog bruikbare spullen voor ons, dan kunt u deze op zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur afgeven op het Cornelisplein in Gastel.