Midzomertraining bij jiu jitsu club Tai Sabaki

HAMONT-ACHEL –  Maandag 14 augustus hield  jiu jitsu club Tai Sabaki haar jaarlijkse midzomertraining gehouden. Het was met recht een midzomertraining want de thermometer gaf 27°C aan. Ondanks de vakantieperiode en de warmte, waren er 30 jiu jitsuka’s uit Nederland en België aanwezig. De trainers Mathieu Bex (8 dan), Peter Louwers (6 dan) en Tony Seelos (2 dan) verzorgden de training. Het thema was omgaan en verdedigen op mesaanvallen. Er werd flink getraind en de anderhalf uur training vloog om. Nog even vakantie en op 4 september worden de trainingen hervat. Op maandag en donderdag om 19 uur de kids, om 20 uur de jeugd en volwassenen in dojo sporthal De Posthoorn te Hamont.

Beide groepen tellen een dertigtal leden in de leeftijd van 6 tot 70 jaar. Ze zijn elke week actief. Iedereen kan gratis enkele lessen komen volgen.  In jiu jitsu leert men technieken aan die gebruikt kunnen worden tegen allerlei aanvallen, ook gewapende aanvallen. En hoe deze ook te gebruiken in stressvolle situaties, wanneer het spannend wordt. Er wordt met respect voor elkaar getraind, waarbij persoonlijke groei voorop staat. Word weerbaar, blijf flexibel en beweeglijk!  Welkom vanaf 4 september bij jiu jitsu club Tai Sabaki te Hamont-Achel. In deze federatie kan er ook getraind worden bij Kumite Pelt, Samoerai Bocholt, Ronin Peer en Raven Neerpelt.