Aangepaste vertrektijden scholierenlijn 656 Budel – Maarheeze

CRANENDONCK – Bus 656 (Budel – Maarheeze – Were Di in Valkenswaard, v.v.) gaat maandag 28 augustus weer rijden. Echter, door de gewijzigde aanvangstijden van de lessen op het Were Di met ingang van dit schooljaar, vertrekt ook de bus volgens een aangepast schema. Wat ook nieuw is dit schooljaar, is dat er ’s middags 4 ritten terug rijden. Werkgroep Bus/Fiets-verbinding Maarheeze-Were Di heeft dit na 10 jaar voor elkaar gekregen.

Precieze tijden zijn te vinden op de website: www.hermes.nl/nl/resultaten/dienstregeling 

Regelen buskaart of ander vervoerbewijs!!

Diegenen van de Were Di-leerlingen die nog geen persoonlijke OV-chipkaart hebben en met deze bus gaan reizen, wordt aangeraden uit te zoeken wat de voordeligste manier van reizen is; dit kan online. Voor meer info zie www.ov-chipkaart.nl Ook kan men online dalkorting aanvragen voor 40% korting op de ritten na 09.00 uur via www.hermes.nl 

Aanvullend vervoer met Buurtbus 255 Maarheeze – Soerendonk – Gastel – Budel, v.v.

Waar lijn 656 niet elke rit door Budel, Gastel of Soerendonk rijdt kan er gebruik worden gemaakt van de buurtbus 255, die zowel heen als terug uitkomst kan bieden. Zie ook hiervoor de dienstregeling. Meer weten over de werkgroep? Volg ons op Facebook of instagram: Busverbinding Weredi of neem contact op via busverbinding.weredi@gmail.com

Namens Werkgroep Bus/fietsverbinding Maarheeze – Were Di