Samen zingen met Overdagkoor Daytime

PELT – Daytime heeft de repetities hervat op dinsdag 22 augustus. van 13.30u tot 15.30u in zaal De Reppe, Jeugdlaan in Overpelt (achter Palethe). Wil je eens kennismaken of voel je je aangesproken om deel uit te maken van deze enthousiaste zanggroep, kom dan vrijblijvend en zonder enige verplichting eens een kijkje nemen. Neem wel vooraf even contact op via een mailtje op koor.overdag@gmail.com en meld je aan. De repetities gaan door op dinsdag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Zing je graag? Niet meer ’s avonds laat repeteren? Overdag zingen? Met een deskundige én enthousiaste dirigent? Terrasje doen achteraf? Overdagkoor Daytime geeft je deze kans. Ons repertoire bestaat uit bekende, leuke, Nederlands- en anderstalige poppy songs. We zijn op zoek naar zangers en zangeressen uit de hele regio Noord-Limburg met belangstelling voor lichte muziek. Het kunnen lezen van noten is niet noodzakelijk, enthousiasme staat bovenaan!

Archieffoto Bea van Winkel