Bibberblues Backyard Classics Festival

EERSEL – De jaarlijks terugkerende Bibberblues Backyard Classics staat weer op stapel, en dit keer belooft het een spectaculaire 17e editie te worden. Op zondag 3 september 2023 verwelkomen we je in de sfeervolle tuin van het Kempenmuseum in Eersel, waar topacts samenkomen. Een muzikaal feestje met een mix van nationale toppers en een fantastische bluesband uit Duitsland, die je niet wilt missen.

In 2006 begonnen als een eenmalig muzikaal concept, heeft de Bibberblues Backyard Classics zich ontwikkeld tot een geliefd evenement in Eersel. De prachtige tuin van het Kempenmuseum draagt daar natuurlijk aan bij! Een betoverende locatie die garant staat voor een geweldige ambiance. 

Kom voor de goede sfeer, de gezelligheid, de ontspannen aankleding en het gevarieerde aanbod van vermaak, eten en drinken. En natuurlijk om te genieten van geweldige bands zoals ‘Janet Renders’, ‘Electrophonics’, ‘Bald As Love’, ‘Muddy What’ en ‘Boys Named Sue’ die dit jaar op het programma staan.
Want wie de Bibberblues Backyard Classics een beetje kent, weet dus dat men hier op de juiste plek is om toffe, uiteenlopende muziek te ontdekken. De organisatie heeft weinig op met grote headliners, hokjes en genres. Ze kleuren graag buiten de lijntjes en willen de bezoekers meenemen op een muzikale toegankelijke ontdekkingsreis. 

De toegangskaarten kosten slechts 10 Euro (exclusief fee) en zijn nu al verkrijgbaar in de voorverkoop via De Muzenval website. Wees er snel bij, want de tuin van het Kempenmuseum biedt een intieme setting maar heeft beperkte ruimte. OP=OP!

Mis dit geweldige evenement niet! Zorg dat je erbij bent op zondag 3 september 2023 en beleef samen met ons een dag vol muziek, plezier, en onvergetelijke herinneringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de tuin van het Kempenmuseum.

Bezoek onze website, www.bibberblues.nl, voor meer informatie over het festival, het volledige programma, en de entreetickets.