Play Hockey Event

MAARHEEZE – ​Hockeyclub Cranendonck houdt op zondag 3 september een Play Hockey Event. Bij de hockeyvereniging is een veld ingericht met sport en spel voor de basisschooljeugd van Cranendonck. Kinderen kunnen deze dag niet alleen kennismaken met hockey, maar ook kijken of ze sterk genoeg zijn om de wipe out te overleven. Er is een

ballenkanon waarmee getest kan worden hoe goed je kan mikken. Op een ander veld zijn vanaf 10.30 uur wedstrijden te bekijken. Dan kunnen de belangstellenden bekijken hoe een echte hockeywedstrijd eraan toe gaat. Tip voor de kinderen: Trek niet je beste kleren aan want er is heel veel schuim! Het  Play Hockey Event start om 10.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Deelname is voor de basisschooljeugd en gratis. Van sporten en sport kijken krijg je honger. Tegen een kleine vergoeding is er rond de lunch een broodje hamburger​ of broodje knakworst verkrijgbaar. Het terras is open en je ouders zijn ook van harte welkom! Meer info op www.hccranendonck.nl Het terrein van HCC ligt aan de De Romrijten 8 te Maarheeze.