Dier van de week: Zeus

Deze week hebben we Zeus. Onze Vlaamse Reus van 6 kilo schoon aan de haak! Hij was er bij binnenkomst nogal slecht aan toe, daardoor heeft hij een klein rugzakje (zie z’n bio). Hij was gevonden in een bos, maar geen van de bewoners in de buurt was hem kwijt, dus kwam hij bij ons. Hij loopt een beetje gek, dit komt door een neurologische afwijking in z’n voorpoot waar hij sinds binnenkomst enorme verbeteringen bij heeft laten zien en verder ook geen last van heeft. Het is een gewoon een GVR: “Grote Vriendelijke Reus”, wil heel graag geknuffeld worden en hij zou het liefst een vriendinnetje willen die een buitenverblijf heeft. Heb je interesse, kijk dan in z’n bio. 

Adoptiepagina: Zeus – Dierenopvang Eindhoven

Zeus Soort Konijn Geslacht Rammelaar (gecastreerd) Diernummer 1890 Koppel Nee Moet bij soortgenoten Ja Geschatte geboortedatum 06-2020 Plaatsbaar vanaf 15-08-2023 Adoptietarief(incl. vaccineren en neutralisatie) € 67,50 Zeus de reus, wat een prachtige kerel is het! Toen hij bij ons binnenkwam schrokken we van zijn toestand, hij was erg mager, had ontstoken oogjes, en leek erg […] www.rozeindhoven.nl

Kanaaldijk Noord 127a
5642JB Eindhoven
Email: info@rozeindhoven.nl
www.rozeindhoven.nl
040-7470147
Ma-za 9:00-17:00