Aflossing kampioenschappen te Alken 

PELT – Afgelopen weekend waren de Aflossing kampioenschappen te Alken.  Er waren 40 titels te verdienen en Sporting Atletiek Club Neerpelt veroverde er 25% van….over een succes gesproken! Er werden 10 Limburgse kampioenploegen, 6 zilveren medailles en 1 bronzen medaille genoteerd, kortom het beste resultaat ooit in de clubgeschiedenis van SACN. De atleten en trainers waren dan ook de derde best vertegenwoordigde club met meer dan 70 atleten. En SACN had dan nog een aantal reserve-atleten die ze konden inschakelen. Dit succes komt er niet vanzelf! En SACN stapelde de successen op van jong naar oud, van pupil tot master! Daarom willen SACN via HAC Weekblad ook alle trainers en alle mensen die meegeholpen hebben aan dit succes hartelijk bedanken!

Foto van de masterploeg +65  4x400mix Frieda HendrikxJohan StinckensElianthe DiddenJan Sleurs