Dorpsquiz: over deelnemers en categorieën

MAARHEEZE – Op zaterdag 23 september viert Maarheeze haar 800-jarig bestaan. Dit start met de Dorpsquiz voor alle inwoners van Maarheeze met een team vanuit de eigen buurt. Ieder buurtschap zal hiervoor die dag een eigen “centrale quiz-post” inrichten/kiezen waar vanuit elke buurtbewoner (jong & oud) zijn/haar quiz-kwaliteiten in kan zetten. 

Vanwege de variatie en hoeveelheid aan vragen en opdrachten is een flink team erg handig en eigenlijk een ‘must’. Ieder buurtteam heeft dus denkers én doeners met verschillende kwaliteiten, interesses en kennis-achtergronden nodig. En natuurlijk ga jij de eigen buurt daarbij helpen.  Aanmelden voor het buurtteam kan via de buurtcontactpersoon. Wie deze contactpersoon (De Buurter) voor jouw buurtschap is, vind je onder andere op Maarheeze.nu in het nieuwsarchief van juli en augustus terug. Per buurt is ook een flyer huis aan huis bezorgd met een antwoordstrook om je voor deze quiz aan te melden. 

De quiz duurt van 13.00 tot ± 16.30 waarna het feest verder gaat bij de Smeltkroes met een Binnen & Buiten Festival en natuurlijk is  er ’s avonds ook nog de prijsuitreiking. Hierover berichten we de volgende week meer. De komende weken wordt ook steeds een aantal categorieën van de dorpsquiz verklapt. De eerste 3 van de 13 categorieën die deze week bekend gemaakt mogen worden zijn: Algemeen, Film & TV en Sport.

Foto: Aankondiging van Dorpsfeest “Maarheeze 800 jaar”