Haarstudio 3930: de kapsalon voor het hele gezin 

HAMONT – In oktober is het al 10 jaar geleden dat gediplomeerd all-round kapster Danielle van Uum haar eigen kapsalon opende aan de Kievitstraat in Hamont. Dit jubileum laat Danielle natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en in oktober organiseert ze een heuse feestmaand in haar kapsalon ‘Haarstudio 3930’ met tal van leuke acties voor de klanten. 

Dames, heren en kinderen zijn welkom bij Haarstudio 3930 voor een frisse snit, een opsteekkapsel, een kleuring of haarextensions. Danielle werkt voornamelijk met de producten van Finnley’s. “Dit Nederlands merk heeft voor ieder haartype een passend product,” legt Danielle uit. “Ieder kapsel, ieder haartype is anders. Om het juiste resultaat te krijgen, is een correct product onmisbaar. Zo heeft Finnley’s een aparte lijn voor gekleurd haar, om het haar te stylen, voor dun haar,… Er is trouwens ook een speciale productlijn voor heren, met o.a. een aftershave balsem, een hair & beard wash en scheergel. Bovendien zijn alle producten ook te koop in mijn salon zodat de verzorging ook thuis verdergezet kan worden.” 

Nieuw zijn de shampoo’s op maat. “Klopt,” legt Danielle uit, “Dankzij Finnley’s Intense kunnen we een shampoo op maat aanbieden, volledig afgestemd op jouw haarkleuring. Deze shampoo zorgt voor de nodige verzorging en zorgt ervoor dat de kleuren langer mooi blijven.” 

Extensions zijn altijd al de expertise van Danielle geweest en nog steeds. Er is een nieuwe techniek, de Nano Glued Weave. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van heel dunne extensions, waarbij de ringetjes niet meer zichtbaar zijn. “Deze extensions zijn heel fijn in gebruik en ideaal voor mensen met dunner haar want deze extensions zijn niet te zwaar en dus minder belastend voor het haar.” Kijk op de Facebookpagina ‘Haarstudio 3930′ voor foto’s van deze techniek. 

Danielle schoolt zich regelmatig bij en onlangs rondde ze de cursus af die zich toespitst op de verzorging, het knippen en herstellen van krullen. “Veel mensen hebben van nature een krullend kapsel, maar weten vaak niet hoe ze de krullen volledig tot hun recht kunnen laten komen. De kniptechniek is bij krullend haar van groot belang, maar ook de verzorgingsproducten spelen een belangrijke rol. Wie benieuwd is of een krullend kapsel leuk zou staan, is altijd welkom. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden,” aldus Danielle.

Daarnaast heeft Danielle ook een bijscholing gevolgd die specifiek gericht is op mensen die kampen met hoofdhuidproblemen zoals haaruitval, psoriasis, een gespannen hoofdhuid, hoofdroos,… “IK merk dat deze problemen steeds vaker voorkomen. Door middel van een microscoop onderzoek ik de huid en kan ik een correcte diagnose stellen. Zo weet ik precies welke Finnley’s producten ik het beste kan gebruiken voor dat bepaald probleem.” 

Bij Haarstudio 3930 kan iedereen ook terecht voor een mooi cadeau, want Finnley’s biedt mooie cadeaupakketten aan. Voor iedere gelegenheid is er wel een pakket beschikbaar. Denk aan een verjaardag, jubileum maar ook voor onder de kerstboom zijn er cadeaupakketten beschikbaar. 

Behalve verzorgingsproducten zijn er in Haarstudio 3930 ook tal van leuke accessoires te vinden. Niet enkel leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen! Denk aan heerlijke parfums van Yodeyma, maar ook geurkaarsen en de Sentchips zijn er nog altijd verkrijgbaar als een olie of een kaarsje. 

Danielle werkt enkel op afspraak. Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak inboeken via de website (www.haarstudio3930.be) of telefonisch via tel. 0032 11 650713. Haarstudio 3930 is gelegen aan de Kievitstraat 18 in Hamont.

Hou zeker HAC Weekblad en de Facebookpagina van Haarstudio 3930 in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en acties, zeker nu het 10-jarig jubileum binnenkort gevierd zal worden met leuke acties!