Autobedrijf Feijen in Budel: Gewoon goed 

BUDEL – Begonnen als specialist in het merk Opel, is autobedrijf Feijen uitgegroeid tot een bedrijf waar alle merken welkom zijn voor reparatie, onderhoud en keuren van uw voertuig. In de aangrenzende showroom worden diverse occasions van tal van merken aangeboden. In de showroom worden jonge occasions aangeboden, allemaal tip top in orde gemaakt en klaar voor de verkoop. “U kunt rekenen op een correcte prijszetting en goede kilometerstanden. En dankzij het ruime aanbod is er altijd voor iedereen wat wils,” vertelt Gerard. Autobedrijf Feijen is tevens een officieel leerbedrijf waar stagiaires van alle niveaus de kans krijgen om de kneepjes van het vak te leren. 

Eigenaar Gerard Feijen deed jarenlang ervaring op bij diverse Opel dealers. In 2009 opende Gerard zijn eigen zaak aan de Instraat in Budel. Samen met zijn professioneel team van ervaren monteurs, ontvangt Gerard allerhande voertuigen in zijn werkplaats. Daar is al het nodige apparatuur aanwezig om uw voertuig te onderhouden, te repareren en te keuring. “Alle merken zijn welkom bij ons,” vertelt Gerard. “We bieden een correcte service. Bovendien hanteren we erg ruime openingstijden, zodat klanten ook in de avonduren welkom zijn.” Het team van Feijen volgt regelmatig opleidingen om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. En brengt u uw wagen binnen voor herstelwerken? Dan staat er gratis een vervangwagen voor u klaar. “En dankzij goede samenwerkingen met verschillende ondernemingen, kunnen we kwaliteit bieden,” aldus Gerard.  

Autobedrijf Feijen behoort tot één van de ′Airco4Cars Service Centers′ waar alle automerken terecht kunt voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de airconditioning. Autobedrijf Feijen helpt uw airconditioning in optimale conditie te houden. Daarnaast biedt Feijen een complete bandenservice. Denk aan de verkoop en montage van banden en velgen, reparatie van banden, het balanceren en het uitlijnen. En ook voor autoschade en ruitschade kunt u hier terecht. Het team van Feijen zorgt voor de reparatie en vervanging van uw beschadigde ruit.  De afgelopen periode werd er flink geïnvesteerd in het bedrijf, voornamelijk achter de schermen. “Onder andere onze website www.autobedrijffeijen.nl werd volledig onder handen genomen. Nu zijn we ook online weer helemaal klaar voor de toekomst!” aldus Gerard. 

Autobedrijf Feijen is gelegen aan de Instraat 5B4 in Budel. De werkplaats en showroom zijn geopend, van maandag tot en met donderdag, van 7.30 uur tot 17.30 uur en van 18.30 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 12.30 uur. Voor meer info surf naar www.autobedrijffeijen.nl of bel naar 0031 495 593545. Op de website is ook een grote greep van het aanbod occasions te vinden.