Cursus Klik & Tik: leer omgaan met internet 

MAARHEEZE – Het internet is voor iedereen, maar niet iedereen weet hoe het werkt. In de cursus Klik & Tik in bibliotheek Maarheeze leer je stap voor stap met de computer en internet werken. Je werkt zelfstandig en in eigen tempo. Een medewerker van de Bibliotheek staat voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt.

Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Je gaat aan de slag met het bekijken van websites, zoeken met een zoekmachine en het downloaden, aanvragen en invullen van formulieren. Tot slot leer je in een veilige omgeving hoe je sociale media, zoals Skype en WhatsApp kunt gebruiken. Het meenemen van een eigen laptop of tablet heeft de voorkeur.
Ook kun je tijdens deze uren terecht met andere digitale vragen. 

De cursus is gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. De Klik & Tik cursus vindt wekelijks plaats in de Smeltkroes in Maarheeze vanaf donderdag 7 september van 13.30 tot 15.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden in de bibliotheek, via telefoonnummer 0031 6 58958627 of 0031 85-7733283 of email maarheeze@bibliotheekdekempen.nl

Shot of an elderly man using a laptop in his lounge at home