Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De Senioren Vereniging Budel-Schoot heeft allerlei activiteiten op het programma staan. Zo gaan ze twee keer per week een fietstocht maken op dinsdag en woensdagmiddag. De afstand is dan rond de 30/40 km. Een keer per maand maken ze een lange fietstocht van rond de 80 km. Maar deze keer was het een extra lange fietstocht van 108 km. Ze hadden een herkansing van vorig jaar. Toen gingen ze fietsen door het water in Genk maar deze dag was toen letterlijk en figuurlijk fietsen door het water:  zo goed als de hele dag regen. 

Afgelopen donderdag vertrokken de fietsers ‘met een zonnetje’, maar rond de middag begon het toch nog langere tijd te regenen. Maar ze hebben toch genoten van een mooie fietstocht en afgesloten met een etentje. Dit is allemaal mogelijk dankzij Leo Nouwen en Sjaak Hendriks, waarvoor hartelijke dank. Het fietsen gaat door tot oktober, dan is er op dinsdagmiddag koersballen en op woensdagmiddag wandelen. Ook is er dan weer biljarten en kaarten. Op woensdag 6 september staat een fietstocht op de agenda. Het vertrek is om 10 uur bij De Reinder. Deze keer zijn er rond 12 uur broodjes met koffie of thee. In de middag is er koffie met vlaai en als afsluiting een ijsje. Op donderdag 7 september is er een gezellige spellenmiddag met om 13.30 uur kaarten, biljarten, rummikub, sjoelen, keezen of breng je eigen leuke spel mee. Maar natuurlijk kan je ook gewoon lekker buurten.

Er is koffie met iets lekkers en tussendoor een snackje. Mocht je ook interesse hebben om bij deze gezellige vereniging te komen, dan mag je contact opnemen met een van de bestuursleden of stuur een mail naar: seniorenbudelschoot@outlook.com