Start competitie seniorenvereniging Maarheeze

MAARHEEZE – Op donderdag 7 september beginnen de Senioren Maarheeze  weer met de najaarscompetitie kaarten, rikken en jokeren. Het kaarten vindt plaats in ‘Onze School’ aan de Stationsstraat 52 te Maarheeze en is elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De spelers wordt verzocht om om 19.15 uur aanwezig te zijn zodat men op tijd kan starten. Om 20.45 uur wordt er gewisseld. Iedereen krijgt een kaartje waarop staat aan welke tafel hij moet gaan kaarten. Dus je speelt bijna nooit met dezelfde spelers. In het nieuwe seizoen worden de punten meteen genoteerd op een scorelijst. Verder zijn er nog aanpassingen gedaan in het reglement. Per tafel is er iemand die schrijft. Om 22.00 uur leveren de schrijvers hun scorelijst in en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.Heeft U interesse om hieraan mee te doen? U bent van harte welkom. Heeft U in het verleden ooit gerikt, de basisregels blijven hetzelfde en anders is iedereen bereid om te helpen. Er heerst een gezellige sfeer.

Dus liefhebbers van rikken en jokeren… U bent van harte welkom.