Toons Toppers 2023 klaar voor het avontuur

WEERT – Tijdens een informatieavond in februari 2023 in het Toon Hermans Huis in Weert werden 10 wandelaars en 7 fietsers enthousiast over de beklimming van de Mont Ventoux. Op dat moment leek de werkelijke beklimming nog ver weg. Daar denken zij nu anders over want over ruim een week is het zover! 

De beklimming van de imposante kale berg op 7 en 8 september a.s. symboliseert de strijd die vele kanker patiënten tijdens hun ziekte of herstel dagelijks leveren. Om de top van de Mont Ventoux te kunnen bereiken, hebben de Toons Toppers de afgelopen maanden samen heel hard getraind, te voet en op de fiets. En ja, de Toppers zijn er na een half jaar intensieve training klaar voor!  

Tijdens het verblijf is gezond eten van essentieel belang, dat houdt de motor gaande. Dankbaar zijn de Toons Toppers dan ook voor de sponsoring van  Albert Heijn Heerschap van alle ingrediënten voor onze eerste heerlijke gezonde en voedzame maaltijd in Frankrijk!

Wil je zelf de Toons Toppers 2023 ook nog steunen, dan kan dat natuurlijk! Via  https://www.grootverzettegenkanker.nl/teams/toons-toppers-weert kun je een bedrag doneren en daarmee zowel het Toon Hermans Huis in Weert steunen als ook KWF Kankerbestrijding. Bij voorbaat heel hartelijk dank.