De Jong De Echte Bakker in Budel verlengt zijn contract met Ledûb Volleybal

BUDEL – Afgelopen zaterdag bood William de Jong in zijn nieuwe winkel aan de Deken van Baarsstraat Dames 1 van de volleybalclub Ledûb een heerlijke lunch aan. In deze gelegenheid is ook een ruime lunchroom gecreëerd waar men naast de lunch ook een kopje koffie met gebak kan nuttigen. En het gebak komt natuurlijk iedere dag vers uit eigen bakkerij.   William De Jong timmert aan de weg. Naast de opening van deze nieuwe locatie, de bakkerij op het industrieterrein en de winkel in Budel Schoot, heeft hij 3 weken geleden ook zijn derde winkel geopend in Weert. De Jong De Echte Bakker staat bekend om zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat De Jong De Echte Bakker het contract met Ledûb Volleybal voor 3 jaar heeft verlengd.

Foto van William de Jong met het dames 1 team van Ledûb Volleybal.

Foto gemaakt door Jos Meusen