Buitenfilm Filmhuis Maarheeze 

MAARHEEZE – Filmhuis Maarheeze presenteert vrijdag 15 september, zo rond 21.00 uur, wederom een fantastische muziekfilm* over een legendarische rockster! De film verkent het leven en de muziek van de rockster, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn manager. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen beiden en zijn doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika.Na afloop gaan we nog verder met (live) muziek van deze ster!

*Licentie biedt geen mogelijkheid titel te noemen.

Vrijdag 15 september a.s rond 21.00. Locatie: Muziekhuis Maarheeze, De Hogeweg 10 in Maarheeze. Entree: gratis, maar donaties zijn welkom!