Jaarlijks uitje vrijwilligers Zonnebloem afd. Soerendonk

SOERENDONK – Afgelopen woensdag 30 augustus was weer het jaarlijks uitje van de vrijwilligers van de Zonnebloem Soerendonk.  Ze startten de middag met een kijkje in het fruitbedrijf van Ad en Anita Smits. Ze werden ontvangen met een kop koffie en een lekker eigengemaakte appeltaart. Ze kregen uitleg over de verschillende soorten appels en peren waarna ze rondgeleid werden door het bedrijf waar de appels gesorteerd worden en daarna bewaard in de koelcellen. Tenslotte hebben ze een rondje door de boogaard gemaakt waar de appels en peren geteeld worden. Vervolgens hebben ze een rondje door gefietst en het blotevoetenpad van de IVN gelopen op Cranendonck nabij het kasteeltje. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn. 

Het was weer geslaagde middag!