Maarheeze 800 jaar: Dorpsquiz ook voor de jeugd en optredens van lokale muziekgroepen

MAARHEEZE – Voor het feest van Maarheeze 800-jaar maken we deze week weer 3 categorieën bekend van de Dorpsquiz: Geschiedenis, Middenstand/Bedrijfsleven en Kinderopdracht/-spel. Dit betekent dat je niet alleen volwassen denkers en doeners in het team van jouw buurtschap nodig hebt, maar ook jeugd/kinderen. De jeugd zal namelijk een belangrijke bijdrage aan de score gaan hebben. Bovendien zal het SAMEN met buurtgenoten meedoen aan de dorpsquiz een belangrijk doel zijn om elkaar beter te leren kennen. Zoals bekend gaat het Maarheeze 800-jaar feest na afloop van de Dorpsquiz verder bij de Smeltkroes waar vanaf ongeveer 17.00 uur een Binnen&Buiten Festival plaatsvindt. Hierbij kun je genieten van o.a. diverse optredens van lokale muziekgroepen en koren zoals Zing Mares, Los Zandtos, de TieRepkes, Port Vocalis en vele anderen. Maar daarover volgende week weer meer!