Proeflessen atletiek bij SACN 

PELT – Wil je bij de atletiek komen? Dan is dit je kans! Op woensdag 13 september zijn er proeflessen bij Sporting atletiekclub (SACN). Iedereen mag vrijblijvend meedoen en kijken of je het leuk vindt. Je kan je dan ook onmiddellijk aansluiten voor het seizoen 2023-2024. Atleten geboren in 2018-2017 kunnen proeflessen volgen op vrijdag 15 september en vrijdag 22 september. Atleten geboren in 2016 of vroeger kunnen proeflessen volgen op woensdag 13 september, vrijdag 15 september, woensdag 20 september en vrijdag 22 september. Iedereen mag dan meerdere  proeflessen volgen. Louis Geboers is hoofdtrainer en zal op de proeflessen ook aanwezig zijn voor meer informatie. De trainingen gaan door in Sportcentrum Dommelhof aan de atletiekpiste, Toekomstlaan 5 in Pelt (verzamelen aan het torentje bij de piste).  Bij verdere vragen mag u steeds mailen naar louisgeboers@hotmail.com of de hoofdtrainer aanspreken.