Rommelmarkt Gastel

GASTEL – Afgelopen zondag 3 september vond, alweer voor de 48ste keer, de jaarlijkse Rommelmarkt in Gastel plaats. Net voor het startsein om 9.15 uur werd gegeven, stonden al veel koopjesjagers te trappelen om het Cornelisplein te mogen betreden. Gedurende de gehele ochtend werd er druk gezocht en onderhandeld om de beste prijs voor het mooiste artikel te verkrijgen. Op het terras konden de bezoekers genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijke vers gebakken Gastelse wafel. En volgens traditie konden deze wafels ook nog gekocht worden om mee naar huis te nemen. Blaaskapel Excelsior verzorgde de muzikale omlijsting van deze zonnige rommelmarkt. Vanaf 10.00 uur was er een veiling, waarbij onze veilingmeester Stijn Kuipers meerdere items bij opbod verkocht.
De ouderraad van OBS ’t Lange bedankt iedereen die er, op welke manier dan ook, aan bijgedragen heeft om weer een gezellige en geslaagde rommelmarkt te organiseren. Zonder de inzet van vrijwilligers, de mensen die goede bruikbare spullen ter beschikking hebben gesteld, de vele wafelbakkers, de leerkrachten, de kopers, de bezoekers en de Blaaskapel was dit niet gelukt. Er is weer een mooi bedrag bij elkaar gebracht dat geheel ten goede komt aan alle leerlingen van OBS ’t Lange in Gastel.

Tot volgend jaar!