SACN op Belgisch Kampioenschap 

PELT – Op 2 en 3 september werd het Belgisch Kampioenschap voor cadetten en scholieren gehouden in Gent. Sporting atletiekclub (SACN) had 5 deelnemers op dit Belgisch kampioenschap. Met 2 Belgische kampioenen mag SACN tevreden zijn 

Lander Loomans behaalde de 5de plaats kogelslingeren met een nieuw persoonlijk record

en behaalde een 9de plaats met discuswerpen. 

Juul Derickx pakte op de 300 horden de snelste tijd in de reeksen! En tijdens de finale de dag nadien behaalde hij goud met een persoonlijke besttijd en clubrecord

Lowie Wouters werd 7de op de 800 meter, een nieuw persoonlijk record. 

Witze Vandeweyer werd 7de op 1500m, eveneens een persoonlijk record.

Dieuwke Claes behaalde de 10de plaats op de 400m. Kyani Joosten pakte goud bij polsstokspringen met een sprong over 3m70. 

Wil jij ook lid worden van deze succesvolle atletiekclub? Vanaf woensdag zijn er weer proeftrainingen! Iedereen mag dan meerdere  proeflessen volgen. Maar let op: bij de pupillen en miniemen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. Daar hebben degenen die zich eerst aansluiten voorrang. Louis Geboers is hoofdtrainer en zal tijdens de proeflessen ook aanwezig zijn voor meer info. De trainingen gaan door aan de atletiekpiste, Toekomstlaan 5 in Pelt (verzamelen aan het torentje). Vanaf 1 november tot 31 maart wordt er ook eenmaal per week binnen getraind in de sporthal van Dommelhof. Bij verdere vragen mag u steeds mailen louisgeboers@hotmail.com of de hoofdtrainer aanspreken.

Foto Juul Derickx en Kyani Joosten