Theatervoorstelling ‘Pim & Pom vieren feest!’ 

LEENDE – Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat uit de boeken van Fiep Westendorp. De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd! Kom op zaterdag 30 september gezellig met je (klein)kinderen van 2 t/m 7 jaar naar deze familievoorstelling in Dorpshuis De Schammert in Leende. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 15.40 uur. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom!

Wat vieren Pim & Pom voor feest? Is vogeltje ook uitgenodigd? En wat heb je precies nodig voor een groot feest? Zal alles vandaag wel goed gaan?

De twee kunnen jullie hulp goed gebruiken. Jullie kennen Pim & Pom van hun leuke avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Duik in de wereld van Fiep Westendorps Pim & Pom. En vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest!

Datum: Zaterdag 30 september
Tijd: 15.00 – 15.40 uur
Voor wie: Kinderen van 2 t/m 7 jaar met hun (groot)ouders
Locatie: Dorpshuis De Schammert in Leende (Dorpstraat 59)

Aanmelden

Kaarten à € 7,50 zijn te reserveren via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.