Winnaars ‘Wees actief, shop sportief’ 

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse gewoonte werd de Hamont-Achelaar in de maanden mei en juni weer aangespoord om lokaal boodschappen te doen. Door met de fiets of te voet boodschappen te gaan doen of een bezoek te brengen aan een deelnemende horecazaak, kon men stempels verzamelen op een spaarkaart. Uit alle volle spaarkaarten werden maar liefst 46 winnaars getrokken. Zij haalden vrijdagavond hun prijs op.  

Met de duurzaamheidsactie ‘Wees actief, shop sportief’ wordt er ingezet op een rustigere, veiligere en gezondere leefomgeving en wordt tegelijk de lokale economie ondersteund. Een win-win situatie voor iedereen. Om de inzet van al deze sportieve actievelingen te belonen, viel er een prijzenpot van maar liefst 1.000 euro te verdelen waarbij de lokale economie centraal staat. In totaal werden er 46 winnaars geloot. Afgelopen vrijdag mochten zij hun prijzen in ontvangst nemen: 30 VVV-bonnen van 10 euro, 10 VVV-bonnen van 20 euro en 4 VVV-bonnen van 50 euro. Twee gelukkigen gingen aan de haal met de hoofdprijs: een VVV-bon van 150 euro. 

VVV-bonnen kunnen gebruikt worden bij tal van Hamont-Achelse handelaren. Het ideale geschenk dus! Meer info en een overzicht van alle deelnemende handelaren vind je terug op www.hamont-achel.be/vvvbon