Winst voor sv Budel

BUDEL – Budel heeft de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe voetbal seizoen overtuigend met 3-0 gewonnen van Someren 2. De wedstrijd werd gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Budel. Voor rust was het een wedstrijd die gelijk opging, al had Budel de betere kansen en had het ook zomaar met 2-0 voor kunnen staan met rust. 

Na rust werd Budel steeds sterker, en het beloonde zichzelf in de 73e minuut. De sterk ingevallen Stan van Leeuwen haalde van buiten de 16 meter hard uit, en de keeper van Someren was kansloos. Even later kopte Jochem Spee de 2-0 binnen bij de tweede paal na een prima genomen corner. Budel bleef heersen, en vlak voor tijd counterde Budel via Sepp Aendekerk naar de 3-0, hij bleef het overzicht houden en het was Wilgard Vos die de bal het laatste tikje gaf. Eindstand 3-0. Een prima overwinning van Budel tegen een sterke tegenstander. Komende zondag staat de 2e bekerwedstrijd op het programma, Budel speelt dan een uitwedstrijd tegen HVV uit Helmond.