Cargo Cult op Rock Monsieur

HAMONT – Vorige zaterdag kon Hamont weer genieten van het gratis festival met acht livebands in de Kloostertuin. Prachtig weer en een ideale locatie brachten heel wat volk hier naartoe. Een van de livebands was Cargo Cult uit Hamont zelf. Zij brachten een optreden in Indie Rock stijl met invloeden van Pixies, Sonic Youth en de sound van de jaren ’80. De band is begonnen met repeteren in 2021 met eigen nummers die door de bandleden samen werden geschreven en gearrangeerd. Ze hebben in maart van dit jaar ook een album uitgebracht dat indien gewenst te bestellen is via cargocultofficial1.bandcamp.com maar is ook terug te vinden via streamingsdiensten zoals Spotify. De band bestaat uit: Terry Beks (zang, toetsen), Dries Beks (zang, bas), Guy Cardeynaels (zang, gitaar), Olivier Janssen (gitaar), Inno Beks (drums). Ze zijn nog te zien op 23 september in de Biertuin te Poppel en op 11 november in The Other Side te Peer. 

Door Ben Ieven