Markant presenteert: voordracht Daisy Plas

ACHEL – Op 18 september organiseert Markant Hamont een lezing van Daisy Plas, refounder van het Belgische modemerk Hampton Bays. Dit gaat door om 19.30 uur in het Michielshof te Achel.

 Refounder Daisy Plas, afkomstig van de Kapelstraat uit Hamont, kende een kleurrijk parcours. Ze studeerde in 2002 af aan de Antwerpse modeacademie en werkte daarna voor meerdere merken als brandmanager en designer. In 2019 sloeg Daisy een nieuwe weg in en nam ze het merk Hampton Bays over van de Xandres groep. Een leerrijke ontdekkingstocht langs de mode met een verrassend resultaat: dé refounding van ‘Hampton Bays’.

Daisy waagde de sprong en ‘onderstreepte’ als het ware het belang van dit merk voor haarzelf en alle bestaande klanten. De rode draad bij Hampton Bays is kleur, knitwear en humor. Samen met een team van 5 ondernemende vrouwen wordt er hard gewerkt aan een kleurrijk Belgisch succesverhaal. Het nieuwe DNA werd geboren, zonder afbreuk te doen aan de authentieke waarden. Daisy wordt blij van breiwerk, vrolijke prints en goed gezinde mensen. Elke dag moet ze zich met kleur kunnen omringen, stoffen voelen en haar creatieve gedachten strooien over haar designs. Nooit pretentieus. Nooit saai. Nooit basis.

 Met een pak creativiteit, know how en vooral heel veel liefde duikt ze er elk seizoen opnieuw in. Altijd op zoek naar uitdaging in samenwerking, vernieuwing en groei.
Overtuigd van een juist evenwicht tussen color & power.

Markant Hamont heet iedereen van harte welkom op deze voordracht. We starten met het aanbieden van een drankje. De avond is volledig gratis.

Na de voordracht en een pauze zal het nieuwe jaarprogramma van Markant gepresenteerd worden aan de leden en alle geïnteresseerden. Meer info: markanthamont@gmail.com of Micheline Vandekerkhof (tel. 0032 498 22 17 22).