Rioleringswerken in Pelt 

PELT – Sinds maandag 4 september wordt de riolering heraangelegd in winkelwandelstraat De Heuf. Er is een maand lang geen doorgang zijn van parking De Heuf naar de handelaars en bewoners in De Heuf. Die zijn enkel bereikbaar via de Dorpsstraat. 

Omwille van de rioleringswerken moet de tijdelijke doorgang langs de gevel van warenhuis Peltri worden verwijderd. Fietsers en voetgangers die van parking De Heuf naar de Dorpsstraat of omgekeerd willen, volgen de aangegeven omleiding via Burg. Missottenstraat-Burg. Van Lindtstraat-Houtmolenstraat-Dorpsstraat. 

Alternatieven voor lang parkeren in de buurt van De Heuf zijn de parking Nieuwe Markt op 4 minuten wandelen en de parking Kerk (Jeugdlaan) op 5 minuten wandelen. Na de rioleringswerken, vanaf begin oktober, zal er na de werkuren in de werfzone – dat is vanaf omstreeks 16.00 uur – en tijdens de weekends terug een doorgang zijn van de parking  naar de handelszaken en woningen in De Heuf.  Alle info over de wegenwerken in Pelt zijn te vinden op www.gemeentepelt.be/wegenwerken