Cursus Noord-Limburgse voetbalscheidsrechters

PELT – Vrijdagavond werden naar jaarlijkse gewoonte de voetbalscheidsrechters van Koninklijke Noord-Limburgse Scheidsrechters Vereniging verzameld in zaal De Schakel in Pelt voor een opfrissing van de spelregels.

Lesgever, Glenn Timmermans, van Bureau Arbitrage Voetbal Vlaanderen bracht de richtlijnen klaar en duidelijk naar de aanwezige scheidsrechters toe. Discussies over het handspel en andere buitenspelregels werden niet uit de weg gegaan en zo was het weer een amusante, maar ook weer leerrijke, interactie tussen de voetbalscheidsrechters.
Voorzitter van de KNLSV, Paul Smolders, was uitermate tevreden over de opkomst naar deze eerste cursus van het seizoen, alsook dat weer veel mannen en vrouwen hun lidkaart hebben verlengt van deze vriendenkring.  Ze organiseren dan ook veel activiteiten buiten het voetbal, waaronder een quiz, ledenfeesten en de jaarlijkse uitstap. In ieder geval … de (Noord)Limburgse clubs kunnen dit weekend weer met een gerust hart de competitie aanvangen, want de scheidsrechters zijn er klaar voor!