Energiezuinige ledverlichting bij Dommelhof 

PELT – Provinciaal Domein Dommelhof (Pelt) heeft haar sportveldverlichting vervangen door heldere en energiezuinige ledverlichting. “Een belangrijke, milieubewuste investering voor onze eigen G-sportwerking en voor Limburgse sportverenigingen,” aldus gedeputeerde Igor Philtjens. De verouderde sportveldverlichting van het Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt heeft plaatsgemaakt voor heldere en energiezuinige ledverlichting. “De overgang naar energiezuinige ledverlichting op het sportveld van Dommelhof is niet alleen een voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid, maar ook een investering in de toekomst van sport en recreatie in Limburg,” zo vertelt gedeputeerde van Dommelhof Igor Philtjens. “Deze milieubewuste investering zal niet alleen bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk, maar ook aan een kostenbesparing op lange termijn.”

Daarnaast werd er bij de led-installatie ook een moderne stroomvoorziening voor grote sportevenementen geïntegreerd. Dommelhof blijft dan ook, samen met haar verblijfsgebouw en het omliggende bospark, een ideale locatie in onze provincie voor grote sportevenementen zoals atletiekmeetings of g-sportkampen te organiseren,” voegt Igor Philtjens toe. “Deze faciliteiten zullen niet alleen lokale sportverenigingen ten goede komen, maar ook de bredere sportgemeenschap in Limburg aantrekken.”

Meer informatie over Dommelhof kan je vinden via www.dommelhof.be