Highlights nieuw theaterseizoen

VALKENSWAARD – Het theaterseizoen van Theater De Hofnar gaat weer bijna beginnen en we lichten graag een tweetal bijzondere theatervoorstellingen voor je uit. William Janz is de beste Julio Iglesias artiest ter wereld en Lenette van Dongen gaat op zoek naar totale vrijheid. 

William Janz Zingt Julio Iglesias
Geniet op vrijdag 13 oktober van een romantische avond uit bij William Janz Zingt Julio Iglesias, onder leiding van de Micky Fisser Band. Natuurlijk hoor je alle grote hits zoals Me Va, Quiero, Amor Amor Amor en Milonga. William Janz zelf is misschien wel de grootste fan van Julio Iglesias en is inmiddels doorgebroken als de beste Julio Iglesias Tribute artiest ter wereld! Het begon bij het hol van de leeuw, namelijk in España Got Talent. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Lenette van Dongen
Op woensdag 21 februari gaat Lenette van Dongen in haar nieuwe show ‘Dat doet ze anders nooit’ nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fuckkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

Info & kaarten  

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma t/m do van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Lennete van Dongen
Fotocredit ALEK