Sportivo: meest moderne sportclub in de regio

BUDEL – Sportivo heeft heel wat vernieuwingen doorgevoerd afgelopen jaar. In februari stond er een grote verbouwing op het programma waarbij de sportschool volledig werd uitgerust met nieuwe fitnessapparatuur, spinningfietsen en cardio-toestellen. Bovendien wordt er nog meer ingezet op persoonlijke begeleiding. Wie sport bij Sportivo kan nog steeds rekenen op de 24/7 formule en uiteraard de gekende gezelligheid. 

De sportschool heeft een flinke upgrade krijgen. “Klopt,” legt eigenaar Albert Roosenboom uit. “De nieuwe toestellen zijn van het merk Technogym, een premium merk dat zich specialiseert in toestellen voorzien van alle gemakken en moderne functies om nog beter te sporten. Een groot voordeel is dat de toestellen gemakkelijk zijn in gebruik en alle belangrijke zaken per sporter registreren. Niet enkel trainingen in de sportschool worden bijgehouden, ook de trainingen die je vanuit thuis doet, zoals bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht, tellen mee. Dit zorgt er voor dat je jouw vooruitgang op de voet kan volgen. Ook trainers kunnen aan de hand van deze info zien waar nog extra begeleiding voorzien kan worden.” 

De toestellen van Technogym zijn uitgerust met eindeloze trainingsprogramma’s. Iedereen kan eenvoudig het persoonlijk trainingsschema invoeren en alle trainingen worden onmiddellijk opgeslagen in de bijbehorende app. “Belangrijk om te melden is dat er op deze nieuwe toestellen ook gewoon gesport kan worden, zonder te linken aan de app,” aldus Albert. 

Wie komt sporten bij Sportivo start met een intake gesprek. “Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en met de sportschool en kunnen zaken zoals eventuele blessures besproken worden. Dan volgt een complete lichaamsanalyse waarop we jouw persoonlijk trainingsprogramma baseren. Wie komt sporten bij Sportivo kan instappen in een 12 weken programma. Samen met een vaste coach worden de gewenste resultaten behaald en wordt er een trainingsritme opgebouwd, zodat je ook na deze 12 weken dit ritme kan vasthouden. En ook na deze 12 weken kan je blijven rekenen op professionele begeleiding en worden er vaste contactmomenten ingepland waarin je trainingsprogramma eventueel bijgestuurd kan worden. 

De fitnessapparaten bij Sportivo zijn erg gebruiksvriendelijk. Digitale ondersteuning is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Binnenkort worden er trouwens twee nieuwe programma’s opgestart op het gebied van spinning. Zo zal er Freebeat zijn en Performance Spinning, voor mensen die graag grenzen willen verleggen en gericht willen sporten. Ook BioCircuit zal binnenkort gelanceerd worden. Bij BioCircuit worden er 12 verschillende toestellen gebruikt, die zich volledig aanpassen aan jouw persoonlijk trainingsprogramma. Er wordt slechts tweemaal per week gesport, telkens 30 minuten. Een ideaal programma om slank en fit te worden en te blijven en om kracht en conditie op te bouwen. Voor iedere doelstelling zijn verschillende programma’s mogelijk en zo behaal je meer resultaat op minder tijd.

“We blijven bij Sportivo de focus leggen op persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding,” vertelt Albert verder. “En momenteel mogen we een mooie korting aanbieden op ons Boosterprogramma, dat gericht is op afvallen. Wil jij trainen onder extra begeleiding? Dan is het introductie personaltrainingsprogramma van 6 keer voor 99,- misschien iets voor je,” aldus Albert. Sportivo heeft een ruim aanbod met voor ieder wat wils, jong en oud. Kijk zeker op www.sportivo-cranendonck.nl voor een overzicht van de mogelijkheden of loop eens binnen in de sportschool aan de Sportlaan 1 in Budel. 

“We laten de mindere jaren achter ons, en we gaan er met volle energie, een nieuwe inrichting en een nieuwe vibe weer tegenaan!” aldus Albert. Hoewel de sportschool flink geïnvesteerd heeft in al deze nieuwigheden blijft het bij Sportivo betaalbaar sporten. En ook de 24/7 formule blijven ze hanteren, waardoor er bijvoorbeeld ook voor of na de werkuren gesport kan worden. 

Sportivo, Sportlaan 1 in Budel

Tel. 0031 495494141

Mail: cranendoncksportivo@gmail.com