Lacom Machinefabriek viert open dag op zaterdag 16 september 

Komende zaterdag, 16 september, opent Lacom Machinefabriek in Budel haar deuren. Iedereen is welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. “We hopen op een mooie opkomst van familieleden, vrienden en kennissen van onze medewerkers, maar ook belangstellenden zijn van harte welkom. Eigenlijk iedereen die het leuk vindt om te zien waar en hoe we onze producten maken”, vertelt directeur Driek Lammers.

Met gepaste trots zullen de drie fabrieken van Lacom en haar dochterondernemingen presenteren wat zij in huis hebben. “Het begint op vrijdag al, dan hebben we uitgebreide rondleidingen voor onze klanten en toeleveranciers. Op zaterdag is iedereen welkom en hopen we een heleboel mensen te mogen verwelkomen. De laatste keer dat we een open dag hadden, is zes jaar geleden. Sindsdien hebben we flink geïnvesteerd in nieuwe technieken en ons programma uitgebreid met de productie van Kinetic verrijdbare autolaadkranen. Diverse type kranen zijn bij de open dag draaiend te bewonderen”, gaat Lammers verder.

Interesse in techniek
“We hebben een aantal mooie nieuwe machines met automatisering die we graag laten zien en uiteraard de producten die we erop maken. Ons geweldige team van medewerkers is overdag aanwezig om uitleg te geven. Ze beantwoorden graag de vragen die er zijn, want of bezoekers nu interesse hebben in techniek of niet, het is sowieso leuk om eens binnen bij een oer-Budels bedrijf te kijken.”

Gezellige bijeenkomst
“Het zou een mooie bijverdienste zijn als we een aantal mensen en ook zeker de jeugd weten te enthousiasmeren voor een carrière in de techniek en misschien wel bij Lacom, daar hebben we een speciale banenmarkt voor.” Het is niet alleen maar werk op zaterdag 16 september, na afloop van de rondleiding is er speciaal een tent opgezet waar iedereen gezellig na kan praten.

Proost op Lacom 
“We ontvangen iedereen met een drankje en een versnapering en zo sluiten we ook weer af. In de tent krijgt iedereen een hapje en een drankje en voor de kinderen hebben we ook iets te snoepen geregeld. We brengen iedereen graag samen om het glas te heffen op een geslaagde open dag!”.

Kom jij ook naar de open dag van Lacom op zaterdag 16 september? 𝗩𝗮𝗻 𝟭𝟬.𝟬𝟬 𝘁𝗼𝘁 𝟭𝟲.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗶𝘀 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗼𝗺 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗷𝗲 𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻! Graag tot ziens in Budel, Randweg-Zuid 1a.