Dorpsquiz: Jumbo Houben Maarheeze schenkt cadeaucheques

MAARHEEZE – Maarheeze bestaat 800 jaar en dat is ook Paul Houben, de nieuwe eigenaar van JUMBO Houben Maarheeze, niet ontgaan. Hij schenkt de organisatie van Maarheeze 800 jaar cadeaucheques. Voor elke buurtschap, zoals ingedeeld door de organisatie, ligt er een JUMBO-cadeaucheque ter waarde van €75,00 klaar. De buurtschappen kunnen deze besteden om hapjes en drankjes voor de dorpsquiz te kopen.

Paul Houben overhandigde afgelopen week de organisatie symbolisch één van de cadeaucheques. De organisatie zorgt voor de verdere verspreiding naar de buurtschappen. Zo draagt ook JUMBO Houben Maarheeze bij aan dit mooie feest.

Voor de Dorpsquiz maken we deze week, alweer voor de derde keer op rij, 3 categorieën bekend: Eten & drinken, Muziek en Bekende Maarheezenaren. Dit zijn categorieën die gegarandeerd voor de nodige verrassingen gaan zorgen. Vanaf 17.00 uur kun je bij de Smeltkroes eten en drinken (o.a. zijn er foodtrucks), er is muziek en er zijn naast onbekende zéker ook bekende Maarheezenaren aanwezig. Het in vorige publicaties reeds genoemde Binnen&Buiten Festival na afloop van de Dorpsquiz wordt geopend door het Gilde van Maarheeze. Daarna volgen optredens van nog meer Maarheezer cultuur zoals De Kempengalm en Ut Toeternietoe. Voor de jeugd zijn er springkussens en is er schminken. Na de optredens van de ‘lokalen’ maken coverband “The Spikes” en enkele DJ’s het feest Buiten compleet. Terwijl Binnen (in een andere ruimte) de Silent disco het mogelijk maakt te dansen en te genieten van de persoonlijke muzieksmaak. Ook dit is voor jong en oud. Kom mee met je eigen buurt(schap) en vier samen met ons het feest van Maarheeze 800 jaar.

Paul Houben van de JUMBO Maarheeze overhandigt symbolisch één cadeaucheque