Open spirituele avond Weert 21 september

WEERT – Ieder mens is bezig met een ontdekkingsreis naar zichzelf en heeft zijn eigen unieke ervaringen en inzichten opgedaan. Soms is het fijn om met anderen die ook onderweg zijn, deze ervaringen te delen, of alleen maar te luisteren naar hun ervaringen en kijk op het leven, waardoor je wellicht nieuwe inzichten en inspiratie opdoet.

Tijdens de open spirituele avond beginnen we soms met een stukje tekst, gedichtje of een themafilmpje. Hierover gaan we dan samen in gesprek. Er is tevens alle ruimte voor vragen en onderwerpen van onze bezoekers. U kunt ook een energiebehandeling vragen.

We zijn elke derde donderdagavond in  Buurthuis Keenter Hart, zaal 8.

Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH Weert. 
19.30 uur – 21.30 uur
Data 2023 : 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december. 
www.heteigenpad.nl 

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is fijn.
U bent van harte welkom! Clementine Weijnen en Theo van Rooij