The Story of The Cats 

VALKENSWAARD – Op verzoek van haar gasten heeft Theater De Hofnar ‘The Story of The Cats’ bijgeboekt. Deze voorstelling is op veel plaatsen al zo goed als uitverkocht. Dus ben er op tijd bij, zodat ook jij op donderdag 16 mei in Theater De Hofnar kunt genieten van de uitvinders van de Palingsound!

Het muzikale verhaal van de uitvinders van de Palingsound
Dit theaterseizoen vieren de frontmannen van de legendarische band The Cats, Piet Veerman en Arnold Mühren hun 80ste verjaardag. Tijd om een ode te brengen aan de grondleggers van de beroemde palingsound. Met nog niet eerder vertoonde beelden van de originele band, verhalen van bekende Volendamse muzikanten en natuurlijk hun grootste hits, ruik je bijna de zilte lucht van de bekende dijk in Volendam.

Over de legendarische band The Cats
The Cats (1964-1985) was een Popgroep uit Volendam.  Ze bestonden origineel uit 5  leden waaronder, Cees Veerman, Piet Veerman, Arnold Mühren, Theo Klouwer en Jaap schilder. Hun succes steeg in de jaren 60 en 70, waardoor ze een van de meest succesvolle bands waren uit Nederland, met grote hits zoals ‘One Way Wind’ en ‘Darling Oh Darling’. 

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma t/m do van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.