Offroad Budel Stikstof Editie

BUDEL – Afgelopen weken zijn wij als organisatie van Offroad Budel overweldigd door alle hartverwarmende berichten en de steun die wij hebben ontvangen. Dat heeft ons erg goed gedaan. We hebben hierdoor de energie gekregen om te kijken naar de toekomst. Wat het plan volgend jaar gaat zijn, weten we nog niet. Maar we gaan jullie daarvan zeker op de hoogte houden. Nu eerst doorschakelen naar de nabije toekomst.

Zaterdag 7 oktober feest!
Omdat de band toch al geboekt stond en deze staan te popelen om te spelen, gaan we nog een super gezellige feestavond houden. We kunnen niet wachten om toch met z’n allen een leuke avond te hebben. Daarnaast hopen we natuurlijk wat geld op te halen om de kosten te drukken. Iedereen die zin heeft in een feestje “Offroad Budel style” is welkom.
Dit gaat door in MFC De Borgh Budel (Doct. Ant. Mathijsenstraat 15) van 19.30 uur tot 01.00
Garderobe is  aanwezig (bewaakt) en de entree is gratis!